1.Adamo hinta
Sok átvirrasztott éjszaka után Németh Ádám minden irányba mozgatható bölcsőhintát tervezett rosszul alvó kisfiának. Az eredeti és az azóta továbbfejlesztett verzió (Lux) is már újszülöttkortól használható, lényegében egy textilhinta fakerettel. Van plafonba fúrható és állványos verzió is, az egypontos rögzítés révén minden irányba mozgatható. A speciális textil miatt a baba fel tudja venni a magzati pozíciót, és a hinta az anyaméhben lévő ingereket adja vissza.

2. Liliputi puha talpú cipők
A Liliputi üzlet eredeti tulajdonosai nem akartak ortopéd cipőt adni a lányukra, ezért fogtak bele a barefoot lábbelik gyártásába. A totyogók idegrendszere, koordinációja és egyensúlya a mezítlábazással fejlődik, a lábboltozat és a talpizmok erősödnek. Ezeket az előnyöket nyújtja a puha, vékony, flexibilis talp is.
A legújabb dizájn tappancsos talppal készült, ez is hajlékony, de kevésbé sérülékeny, és a nedvességet is jobban tolerálja.

3. Szamos kölyök cipők
Juhász János csengeri cége, a Szamos Kft. 2006-ban kezdett gyerekcipőket (is) gyártani. Vannak szupinált kiscipőik is, ami azt jelenti, hogy a sarokrészen 4,5 milliméterrel magasabb a belső oldaluk, így enyhén kifelé dőlésre kényszerítik a lábat. Ebben piacvezető Magyarországon a cég. A cipők speciális kaptafán készülnek, és úgy vannak kialakítva, hogy az erősebb kéregrész jobban tartsa a gyerek bokáját.