RackForest-siker – Legyél víz

Alkalmazkodás, kifogástalan profizmus, személyre szabott megoldások, gyorsaság és megkérdőjelezhetetlen biztonság – ezeket várjuk a 21. század IT infrastruktúra-szolgáltatójától. A közel 10 éves RackForest Zrt. alapítói szenvedélyesen hisznek az ügyfelek bizalmában, éppen ezért olyan egyedülálló, magas rendelkezésre állású IT infrastruktúrát építettek, amely mára több mint tízezer elégedett ügyfél adatait tárolja. A titkot ezúttal nem a részletekben, sokkal inkább az attitűdben érdemes keresnünk.

„Az informatika nagyon gyorsan fejlődik, az ügyfelek elvárásai ezzel együtt gyorsan nőnek és a gazdasági környezet is állandóan változik. Az informatikai infrastruktúra ma már közmű, ha nincs, vagy nem elég jó, nem tudnak dolgozni a kollégák, nem tudnak vásárolni, rendelni a vevők, olvasni a látogatók. Nekünk ezt folyamatosan, magas minőségben kell szolgáltatni. Ehhez pedig alkalmazkodni kell. Ezért lettünk meghatározó szereplői a hoszting és bérszerver piacnak, és ezért vagyunk az egyik legsikeresebb vállalkozás. A víziónk nem kirobbanóan újszerű. Nem tervezünk világhódító utazást. Hisszük, hogy az alkalmazkodás fontosabb, mint eddig bármikor” – magyarázza Nabil Atiyeh, a RackForest vezérigazgatója.

Amikor Magyarország valamelyik nagy számlázórendszerében számlát állítunk ki, vagy több mint tízezer webshop valamelyikében vásárolunk, ételt, repülőjegyet rendelünk és kártyával fizetünk, esetleg filmet, meccset nézünk vagy híreket olvasunk, akkor a RackForest szervereivel kommunikálunk. Sokszor több százezren, millióan egyszerre, egy pillanatban. A RackForest széles szolgáltatásportfóliójának köszönhetően a kisvállalkozásoktól a multinacionális cégekig, a domain-regisztrációtól a webtárhely, vps bérléséig minden kérdésben képes személyre szabott megoldást nyújtani. Foglalkoznak szerverhosztinggal, szerverbérléssel, de felhőszolgáltatásokkal is.