Magazinok Impresszum Belépés Sötét mód Világos mód
Zsiborás Gergő Zsiborás Gergő
2024 Április Pénz Zsiborás Gergő

A mi kis falunk

Hálózatosodó magyar startupvilág. Egyre több üzleti tapasztalat és tudás áramlik vissza az ökoszisztémába – már nemcsak a befektetőktől, hanem aktív vagy egykori alapítóktól vagy kulcsmunkavállalóktól.

Vissza a tartalomhoz Következő cikk
Belépés

Ajánlott cikkek

Fekete Emese Fekete Emese
2024 Április címlapsztori Fekete Emese

A párbaj

Amióta létezik, nem kapott még akkora kihívót a magyar bankpiacon az OTP, mint amekkorára mellé dagasztották a Magyar Bankholdingot (MBH). Valóban komoly konkurens?

Vissza a tartalomhoz Következő cikk
Ossza meg ismerőseivel:
Vissza a tartalomhoz Következő cikk
ERWIN, az okos fagyiadagoló kanál
ERWIN ERWIN
2024 Április Támogatói tartalom ERWIN

ERWIN, az okos fagyiadagoló kanál

A 2024-es SIRHA-n bemutatott ERWIN Smart Ice Cream Scoop egy magyar termékfejlesztés eredménye, amely nem csupán új szintre emeli a fagyizók üzleti hatékonyságát, hanem forradalmasíthatja a vendéglátóipart is. Ez az innováció nem csupán egy egyszerű eszköz; a Szabó Ervin által megálmodott és két évig tartó fejlesztés eredményeként létrehozott okos fagyiadagoló kanál teljesen új dimenziót nyit […]

Vissza a tartalomhoz Következő cikk
Ács Gábor Ács Gábor
2024 Április Pénz Ács Gábor

Vágják maguk alatt a fát

Gyengélkedő ipar, már az év elején elszálló költségvetési hiány, romló növekedési várakozások. Nem indult jól az év, de legalább magasabb szintre emelkedett a kormány és a jegybank vitája is, csak a 400-as forint ijesztő közelsége tekerte le a hangerőt. A Forbes negyedéves makrogazdasági jelentése.

Vissza a tartalomhoz Következő cikk
Jókuti András Jókuti András
2024 Április A jó élet Jókuti András

Odette

A nagymama nevét viselő Odette-ben a világ csúcsalapanyagait vegyítik a házias-parasztos iránnyal.

Vissza a tartalomhoz Következő cikk
Egy sima partvisnyéllel
Kis Judit Kis Judit
2024 Április Gazda Kis Judit

Egy sima partvisnyéllel

„Itt nem mindent ti csináltok, ugye?” – kérdezik gyakran Matus Dórától és Tárnok Lászlótól a házaspár több mint kétezer fás birsültetvényét látva. „De, mi!” – hangzik a válasz. A Birsbirtok a paszternáktól és egy régi japán kistraktortól jutott el oda, hogy ma már a Dél-Dunántúl legtöbb pálinkaházában az ő termésükből készül a birspálinka.

Vissza a tartalomhoz Következő cikk
Összes cikk
Előfizetői ÁSZF ÁSZF melléklet Hirdetési ÁSZF Adatkezelési tájékoztató Rendezvény ÁSZF Szerzői jogok Kapcsolat Médiaajánlat Szerzők Előfizetés Fizetési tájékoztató
© 2025 Mediarey Hungary Services Zrt.
Simple vásárlói tájékoztató

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-78438/2014
Simple vásárlói tájékoztató