Egykori és friss 30/30-asok mutatták be a színpadon a gondolat teremtő erejét. Megtartottuk az első Under 30 Summitot a Corinthia Budapestben – egy majdnem 130 éves épületben. Következő esemény:Forbes Power Women’s Summit.Közép-Európa legnagyobb női üzleti fesztiválját április harmadikán tartjuk a Millenárison, két nagyszínpaddal.Friss információk:www.forbes.hu/esemenyek Szponzorok nélkül nincs esemény:
Egykori és friss 30/30-asok mutatták be a színpadon a gondolat teremtő erejét. Megtartottuk az első Under 30 Summitot a Corinthia Budapestben – egy majdnem 130 éves épületben.
Egykori és friss 30/30-asok mutatták be a színpadon a gondolat teremtő erejét. Megtartottuk az első Under 30 Summitot a Corinthia Budapestben – egy majdnem 130 éves épületben.
Egykori és friss 30/30-asok mutatták be a színpadon a gondolat teremtő erejét. Megtartottuk az első Under 30 Summitot a Corinthia Budapestben – egy majdnem 130 éves épületben.
A házigazdák: Zsiborás Gergő főszerkesztő és Rujder Vivien színész.
A házigazdák: Zsiborás Gergő főszerkesztő és Rujder Vivien színész.
A házigazdák: Zsiborás Gergő főszerkesztő és Rujder Vivien színész.
A házigazdák: Zsiborás Gergő főszerkesztő és Rujder Vivien színész.
Tóth Jakab a Partizánt otthagyva nemrég valami újba vágott egy egyre gyorsuló világban. Elmesélte, hogyan lehet stabilnak maradni.
Tóth Jakab a Partizánt otthagyva nemrég valami újba vágott egy egyre gyorsuló világban. Elmesélte, hogyan lehet stabilnak maradni.
A Speaker’s Corner az esemény interaktív, kötetlenebb színpada volt. Miller Dávid színész-előadó-műsorvezetőt és Takács Ákost, az M15 Project alapítóját a rapper Lil Frakk faggatta.
A Speaker’s Corner az esemény interaktív, kötetlenebb színpada volt. Miller Dávid színész-előadó-műsorvezetőt és Takács Ákost, az M15 Project alapítóját a rapper Lil Frakk faggatta.
Hogyan diktáld a trendeket, és maradj közben egyedi? Mazzag Izabella újabban a legértékesebb magyar celebnek, Azahriah-nak rendezett filmet, a Mi vagyunk Azahriah-t.
Hogyan diktáld a trendeket, és maradj közben egyedi? Mazzag Izabella újabban a legértékesebb magyar celebnek, Azahriah-nak rendezett filmet, a Mi vagyunk Azahriah-t.
Spontán taps fogadta, hogy a magyar Simon’s Burger tulajdonos testvérpárja New Yorkban nyit burgerezőt. A nap hírét a színpadunkon jelentették be.
Spontán taps fogadta, hogy a magyar Simon’s Burger tulajdonos testvérpárja New Yorkban nyit burgerezőt. A nap hírét a színpadunkon jelentették be.
A helyszínen fedtük fel az idei 30/30-évfolyamot, több új listással koccintottunk is. A listát keresd a márciusi számban vagy a Forbes.hu-n!
A helyszínen fedtük fel az idei 30/30-évfolyamot, több új listással koccintottunk is. A listát keresd a márciusi számban vagy a Forbes.hu-n!
Következő esemény: Forbes Power Women’s Summit. Közép-Európa legnagyobb női üzleti fesztiválját április harmadikán tartjuk a Millenárison, két nagyszínpaddal. Friss információk: www.forbes.hu/esemenyek
Carlos Coelho tulajdonos és André Bicalho séf közös gasztronómiai projektje 2025 májusában nyitja meg kapuit, egyedi „cuisine d’auteur” megközelítést hozva a magyar fővárosba. Az Epicurean jóval több lesz, mint étterem: több évtizedes kulináris felfedezés és két szenvedélyes dél-amerikai közös víziója valósul majd meg egy különleges térben. Épp annyira tartalmaz stratégiát és koncepciót, mint spontaneitást. Kultúrák […]
Carlos Coelho tulajdonos és André Bicalho séf közös gasztronómiai projektje 2025 májusában nyitja meg kapuit, egyedi „cuisine d’auteur” megközelítést hozva a magyar fővárosba. Az Epicurean jóval több lesz, mint étterem: több évtizedes kulináris felfedezés és két szenvedélyes dél-amerikai közös víziója valósul majd meg egy különleges térben. Épp annyira tartalmaz stratégiát és koncepciót, mint spontaneitást.
Kultúrák és tradíciók fúziója
Carlos Coelho argentin származású üzletember és étteremtulajdonos a Haraszthy Pincészet és a Matador étterem után a Cut & Barrel megnyitásával már bizonyította elhivatottságát a magas minőségű gasztronómia mellett. Az Epicurean megnyitásával szintet lép a fine dining éttermek világában: a menü nem csak az évszakok változását követi majd, hanem organikusan változik az alkotópáros inspirációjának mentén, és nem célja kötődni egy meghatározott konyhához vagy technikához. Az étterem koncepcióját „a három E” irányelve – excentrikus, exkluzív és eklektikus – és a „cuisine d’auteur” filozófiája alakítja majd; olyan jelszavak, melyeket az alapítók az elmúlt évtizedek tapasztalatai alapján fontosnak éreztek.
„Rengeteg helyen éltem – Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Belgiumban dolgoztam Michelin-csillagos éttermekben, mielőtt Magyarországra érkeztem. A különböző kultúrákban szerzett tapasztalataimat, inspirációmat és Carlos baszk-argentin örökségét, valamint több évtizedes gasztronómiai tapasztalatát ötvözzük, hogy valami igazán egyedit alkossunk” – meséli a brazil és portugál gyökerekkel rendelkező séf.
Az epikureus filozófiaújraértelmezése
Az epikureus (a szó magyarul ínyencet jelent) filozófia lényege az élet élvezetének művészete, különösen az ételek és társas együttlétek öröme révén. Az étterem ezt a klasszikus filozófiát modern köntösbe öltözteti, ahol az érzékek élménye áll a középpontban.
„Az Epicurean nem csupán egy vacsora – ez egy történet, egy felfedezés, egy érzés” – magyarázza Carlos. „Minden fogás, minden pohár, minden pillanat egy meghívás arra, hogy valami különlegeset tapasztaljunk meg – valami szépet, valami igazán rendkívülit. Azt szeretnénk, hogy minden látogatás új élményt nyújtson. Ezért Andréval mindketten nemcsak a kiválóságra törekszünk, de minden apró részletre is gondosan odafigyelünk. Azt szeretnénk, hogy az emberek egy olyan világba lépjenek be, ahol még soha nem jártak.”
Ami az Epicureant még különlegessebbé teszi, az a kulináris utazás koncepciója, amely három különböző térben bontakozik ki, mindegyik egy-egy új fejezetet szimbolizálva a gasztronómiai narratívában. A különböző terek mindegyike más-más hangulatot, más-más kulináris megközelítést kínál, így a vendégek nemcsak az ízek, de a környezet változásain keresztül is megtapasztalhatják az átalakuló élményt.
Az étterem mindössze 14 vendéget fogad, intim, exkluzív hangulatot teremtve, ahol lelassul az idő, a beszélgetések természetesen áramlanak, és minden egyes fogás az alapítók gasztronómia iránti szenvedélyéről mesél. „Az Epicurean az érzelmek felkeltéséről, történetek elmeséléséről és olyan élmények megteremtéséről szól, amelyek túlmutatnak a megszokotton” – mondja Carlos Coelho. Májusi nyitásával az Epicurean egyedi gasztronómiai utazásra hívja a vendégeket, ahol a több mint 75 év kombinált tapasztalat egyetlen célért egyesül: hogy megalkossa Budapest legkülönlegesebb kulináris élményét.
Rohamtempóban növekednek, megverik a nyugati versenytársakat, és idén bevételük megduplázását tervezik. A Péntech csapata túl van egy nagy tőkebevonáson, most stabil alapokon építik cégekre szabott halasztott fizetési megoldásukat. A régióban egyedül. Amikor 2021-ben először írtunk a Péntechről (a cikk a Forbes.hu-n jelent meg), éppen új irodájukba, egy budai villába költöztek be. Négy évvel később egy másik, frissen felújított irodában fogadnak, […]
Még a legzöldebb forgatókönyvvel se lehet másfél fokra levinni a felmelegedést, csak ha az emberiség önként alacsonyabb életszínvonalra vált – aminek semmi jele. Varró László, a Shell globális üzleti környezetért felelős alelnöke, a globális szcenárióelemző csapat vezetője szerint a mesterséges intelligencia óriási változást hoz az energiabiztonságban is. De melyik forgatókönyv mentén érvényesülnek legjobban a zöld szempontok? Alig két év után új […]
Az ADM Ingatlanfejlesztő Kft. Győr egyik legkülönlegesebb lakóingatlan-fejlesztését kezdte meg, a város egyik kedvelt, dinamikusan fejlődő részén, közvetlenül a Mosoni-Duna partján. A Dunaville otthonaiban egyszerre élvezhetjük majd a természet közelségét és a belváros pezsgő hangulatát. A fejlesztés három ütemben valósul meg, összesen 208 prémium minőségű lakással, 11 földszinti irodával és 6 üzlethelyiséggel biztosítva a rendelkezésre […]