Commsignia
A pandémia felhajtotta a keresletet az okosváros-megoldások iránt, a magyar Commsignia pedig az önvezetőautós projektjeiről ide helyezte át a hangsúlyokat, hogy agresszív növekedési ütemét a világjárvány keltette bizonytalan gazdasági helyzetben is tartani tudja. A közlekedési táblák nélküli utaktól még messze vagyunk, de az okosvárosprojektek újabb lendületet kaptak.

Patay Szabolcs


Amire nagyon odafigyeltek
Persze egy startupnak könnyű: mindenki tud otthonról dolgozni, ha jön egy világjárvány, gondolhatnánk. Ez nincs így. A Commsigniánál olyan eszközökkel is foglalkoznak, amikhez be kell menni a „gyárba”, a csapat ráadásul dinamikusan nő, a csapatszellem nagyon fontos – a személyes találkozásnak jelentősége van.


„Menedzsmentként azt tehetjük ebben a helyzetben, hogy kereteket szabunk. Nem azt mondjuk, hogy gyere be dolgozni, ha akarsz, hanem meghatározzuk, meddig lehet feltölteni az irodát, hányan lehetünk a tárgyalóban vagy a konyhában, ki melyik csapattal dolgozik, és mikor. A közös munkának ugyanúgy megvan a ritmusa, és megvannak a keretei. Mindannyian tudunk számolni azzal, ki mikor van bent vagy otthon” – Patay Szabolcs, Chief Revenue Officer.