Ott vagy, ahova mennél

Az arra járó számára jó ideje szemmel látható, hogy a Kopaszi-gát szomszédságában egy kivételesen nagy volumenű beruházás van folyamatban. A BudaPart sokkal több lesz, mint egy fenntartható lakópark, a Duna mellett a jövő városnegyede épül. A közösségi terekkel, irodaházakkal, szolgáltató egységekkel és lakóházakkal teljessé váló 54 hektáros terület egyszerre lesz urbánus közeg és rekreációs élettér.

A fejlesztő Property Market Kft. és a generálkivitelező Market Építő Zrt. a főváros modern kori történelmének legnagyobb és legkomplexebb városfejlesztését valósítja meg, ami a sokat tapasztalt ügyvezető, Dr. Schrancz Mihály számára is kiemelt projekt.

„Ilyen és ekkora komplexitású szakmai feladat ritkán jön szembe az emberrel. A BudaPart Budapest történetének egyik legnagyobb ingatlanfejlesztési projektje. Hihetetlen izgalmas, hogy egy olyan életteret álmodunk meg, ahonnan a leendő lakóknak a mindennapokban akár ki sem kell lépniük, hiszen minden sétatávolságban megtalálható. Kihívás, hiszen a projekt a budapesti városképben is meghatározó, fejlesztőként pedig az a feladatunk, hogy élhető teret, és gazdasági szempontból is értéket teremtsünk” – mondja Dr. Schrancz Mihály, aki előtt élénken él, milyen lesz majd egy itt lakó ideális napja: reggel felébred, megissza a kávét a Duna-parti panorámás erkélyen, lemegy evezni vagy kajakozni, elviszi a gyereket oviba, itt dolgozik az irodaházak egyikében, az üzleti partnerével ebédel egy étteremben, munka után bevásárol, este megiszik egy sört a barátokkal, miközben nem kellett autóba ülnie és kimozdulnia a városnegyedből. Ehhez pedig a legjobb szolgáltatókat hozzák a BudaPartra, a hentestől a virágboltosig, olyanokat, akik szívből csinálják, amit csinálnak.