Kétszer ad, aki gyorsan ad

Az MFB csoporthoz tartozó Hiventures itthon az elsők között állt át a digitális munkarendre, és szünet nélkül fogadja az innovatív vállalkozások jelentkezését. Az elmúlt évek sikeres programjainak tapasztalatai, valamint rugalmas, gyorsan az igényekhez igazítható befektetési politikájuk révén nemcsak arra voltak képesek, hogy gyorsan alkalmazkodjanak a helyzethez, hanem életmentő segítséget, sőt a jövő növekedését megalapozó lehetőségeket is tudnak kínálni mind a már a portfóliójukhoz tartozó, mind az azon kívüli hazai innovatív és hagyományos kkv-knak.

Miközben már több mint kétszázhatvan magyar vállalkozásnak nyújtott segítséget az elinduláshoz, a fejlődéshez, illetve a növekedéshez, 2017-es indulása óta a Hiventures kockázati tőkealap-kezelő maga is sokat fejlődött.  Az alapkezelő létrehozásakor az akkori piaci igényeket és hiányosságokat felmérve világos célt tűztek ki maguk elé, amely a pénzügyi forrásokhoz egyáltalán nem, vagy csak korlátozottan hozzáférő startup vállalkozások finanszírozása volt.

Most, több mint 3 évvel később, komoly tapasztalatokkal a hátuk mögött, Katona Bence, a Hiventures vezérigazgatója nagyon elégedett, hogy visszaigazolást nyertek kezdeti feltevéseik.