2008: Itt indult minden. Amikor a Prezinek még kész terméke, Árvai Péternek pedig fizetése sem volt, az alapítótársaival – Halácsy Péterrel és Somlai-Fischer Ádámmal – úgy döntött, hogy a karácsonyi buli helyett inkább felújítják egy rászoruló család lakását a nyolcadik kerületben. Az élmény alapjaiban határozta meg, milyen vállalatot épít a trió. Azóta a cégnél hagyomány lett az önkéntesség.

2010: Amikor Árvai Magyarországra érkezett Svédországból, nagy hatással volt rá, hogy a Budapest Pride-on vonulókat kordonokkal kerítik el és megdobálják őket. A Prezi volt az első vállalat, amelyik logóval együtt szerepelt a felvonulókkal.

2012: Árvai Péter meggyőzi Fehér Gyulát (Ustream) és Anka Mártont (Logmein), hogy közösen tegyenek a magyar vállalkozói kultúráért és megalapítják a Bridge Budapestet. A szervezet azóta hirdeti, hogy Magyarországról is lehet világpiacon sikereket elérni, értelmes és felelősségteljes munkát végezni. Amikor megrendezték az első techkonferenciát, a startup mint kifejezés kvázi nem is létezett az országban.