Lenyűgöző moziélmény a zsebedben

Mi a Xiaomi titka? Maga a termék. Az idén áprilisban érkező Mi 11 esetében a csúcskategóriában is kimagasló paraméterek és a versenytársakénál kedvezőbb ár. A Mi 11 lenyűgöző moziélményt nyújtó kameráival, hatalmas teljesítményével, 120 Hz-es képfrissítési rátával rendelkező kijelzőjével és vonzó megjelenésével emelkedik ki a mezőnyből. 

A készülék hátoldali, nagylátószögű, 108 MP-es főkamerája, kiegészülve a 13 MP-es ultranagylátószögű és az 5 MP-es telemakró kamerákkal, filmrendezőt farag a felhasználójából. Az éjszakai mód RAW formátumban is kiszűri a képzajt, a hat mesterséges intelligenciára épülő mozimód pedig művészi hatású felvételeket tesz lehetővé, például megkettőzi és tükrözi, vagy kimerevíti és klónozza képeket, vagy épp a thrillerekből ismert módon a kamera egyszerre közelít rá és távolodik el a tárgyától. Vagyis mostantól egy nadrágzsebben is elférhet egy teljes filmstúdió technikai arzenálja! 

Hogy a moziélmény telefonon is hiánytalan legyen, a Mi 11 egy kimagaslóan reszponzív, 120 Hz-es, ultranagy felbontású, 10 bites színtechnikát alkalmazó AMOLED DotDisplay