Dominikot energiát nem kímélve tanította, de volt, hogy megütötte társai előtt. Annát kislányként büszkévé tette, felnőttként inspirálta. Pétert és Jánost kemény munkára és kitartásra tanította. Egy másik Pétert hazahordott könyvekkel támogatta. Egy apa, egy anya és megint csak egy apa és egy anya történetei ezek a friss számból.

Lába, amit annyi magyar foglalt imába abban a különleges utolsó percben, amikor kijutott a magyar válogatott az Eb-re, édesapja jó hosszúra nyújtott lába is egyben.

 Ha ehhez még hozzáteszem, hogy a magazin végén lévő Forbes Next melléklet címlaptémája a család jövője és a mesterséges megtermékenyítés magyarországi helyzete a többi orvosi csodáéval együtt (a petefészekszövet-hibernálás már elérhető!), akkor tényleg látszik, hogy ez egy családos szám lett. Nem annak készült, az lett. 

Így külön passzentos, hogy Szoboszlai Dominik szerepel a címlapon. Története alapján úgy látszik, hogy lába, amit annyi magyar foglalt imába abban a különleges utolsó percben, amikor kijutott a magyar válogatott az Európa-bajnokságra, édesapja jó hosszúra nyújtott lába is egyben. A két férfi (kezdetben egy férfi és egy fiú) együtt küzdötte végig az elmúlt éveket, hogy Dominikot a világ élvonalába repítsék. Ő pedig repül, most már talán egyedül, és a röppálya ígéretes. 

Rég volt ilyen reménysége a magyar focinak, mondják a szerkesztőségben a nem kis számban jelen lévő focidrukkerek (leginkább a fradistákat vonzzuk), és a számok tényleg magukért beszélnek. Meg aztán az is könnyen érthető, ha egy játékos értékét kilencmilliárd forintra becsülik. A nyomás óriási Dominikon, de lehet, hogy bírja, mert annál nagyobb nyomást, mint amit egy kisfiú érezhet az apjától, nehéz kifejteni. 

Az, hogy a család számít, nem csak Dominik, mindenki érzi, tudja. Az, hogy a zsigereinkben vannak a felmenők traumái, egy viszonylag új tudományág, a transzgenerációs pszichológia vizsgálja és mutatja ki. A megközelítés legismertebb magyar képviselője Orvos-Tóth Noémi, akinek frissMesterAkadámia-kurzusa május végén jelent meg. Noémi ezúttal nem a családi kötődésekről, hanem a párkapcsolati játszmákról beszél, de egy idő után ezeknek is közük lesz egy családhoz. 

Van olyan is, hogy egy tulajdonos és gyermeke úgy dönt, nem muszáj családon belül továbbvinni a céget, legyenek bármilyen vonzók is a vastag profitmarzsok. A Kulcs-Soft alapítója és fia is így tett, és boldogan bízzák a cégvezetést és a cég egy részét kívülről érkező menedzserre. Még egy családi ügy a friss lapban – igaz, másképp.