„Változtasd meg a világot, kortyról kortyra”

Change the world, sip by sip – „Változtasd meg a világot, kortyról kortyra” – olvasható Sebastian Vettel Forma–1-es pilóta sisakján. A szöveg a BWT-vel – Best Water Technology – kötött együttműködésének legfőbb üzenete, ami a felesleges műanyaghasználat és a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésére szeretné felhívni a figyelmet. Az ausztriai központú, víztechnológiával foglalkozó cégcsoport egyik legfontosabb célkitűzése, hogy minél több ember tudja megoldani a mindennapjait palackmentesen, helyi vízből, cipekedés nélkül úgy, hogy a kiváló ízről ne kelljen lemondani. 

„A magyarországi csapvíz kiváló minőségű, de ha zavarnak bennünket a vízben lévő íz- és illatrontó anyagok, mint például a klór, és szeretnénk kiszűrni az apró, lebegő szennyeződéseket, akkor a konyhai csaphoz egyszerűen csatlakoztatható víztisztítókkal, vagy a vízszűrő kancsóval kiváló ízélményt tudunk az otthonunkban biztosítani. A BWT egyedisége abban rejlik, hogy a víztiszítóink közt vannak olyanok, amelyek  magnézium iont, vagy akár cinket juttatnak a szűrt vízhez. Többféle szűrő létezik, így mindenki megtalálhatja az életstílusához, ízléséhez leginkább megfelelőt” – mondja Petró Vera, a BWT értékesítési-ügyvezető igazgatója.

A BWT-nek szívügye a környezetvédelem, ezért is büszék rá, hogy 49 másik nemzetközi vállalattal együtt beválasztották az „50 Sustainability & Climate Leaders” kezdeményezésbe, amelyet a Bloomberg, valamint az ENSZ koordinál.