DIAMOND FOR YOU

A FOURC vagyis 4C jelentése – color, cut, carat, clarity, ami alapján a gyémántot a világon mindenhol meghatározzák. A gyémánt a tisztaságot és az örökkévalóságot jelképezi, amely tulajdonságok tökéletesen szimbolizálják a márka alapértékeit is.

„Hiszek benne, ha egy nő gyémántot visel, az magabiztosabbá teszi, illetve hiszek abban is, hogy egy jól végiggondolt letisztult design, több különböző stílussal is képes harmóniába kerülni, sőt kiemelni azok egyediségét és értékeit” – vallja Főzy Hanga, aki a MOME elvégzése után megvalósította álmát és létrehozta saját ékszermárkáját, hogy olyan karkötőket tervezzen, amelyeket ő maga is szívesen viselne. Kézzel készített ékszereinek célja a minőség és az elérhetőség ötvözése. A különböző kollekciók letisztult formáit alapos tervezés előzi meg, az ékszerek kizárólag nemesfémből és drágakőből készülnek, és mindegyik karkötő magában foglal egy apró, csiszolt gyémántot is.

A márka ikonikus kollekciója a SILK vonal, amely játékos, mégis visszafogott karkötőket takar. Az apró ezüst és arany gyöngyök különböző színű selyemszálakon futnak, így mindenki megtalálhatja a saját egyéniségéhez legjobban illő darabot. A kollekció megalkotásakor a márka célja a figyelmesség és az értékmegőrzés ötvözése volt, így a finom kiegészítők akár személyre is szabhatók a gyöngyök számának és ritmusának váltakozásával. Elrejthetünk benne morzekóddal akár egy fontos üzenetet vagy egy nevet. Tökéletes kiegészítő a hétköznapokra, s mindegyiken ott lóg az apró 4C logó, amely egy gyönyörű, tisztán csillogó gyémántot foglal magában. Különleges és értékes, pont, mint a viselője.