Ez a rendezvénytechnika jövője

„Az audiovizuális iparág majdnem olyan gyakran és gyorsan változik, mint a techipar. Az elmúlt 2 évet nézve azt láthatjuk, hogy a CEE régióban is növekszik az igény a gyors és minőségi AV eszközökre a rendezvények piacán. Nemcsak a mi célunk a szakmai fejlődés, de az ügyfeleink is elvárják. Az egyik fő trend, hogy minden AV eszköz legyen digitális. Most minden az interaktivitásról, videós prezentációkról, LED kijelzőkről, VR és AR terekről szól. Ehhez persze alapvető a legmodernebb, egy kézben tartott vezérlőrendszerek és szakemberek megléte. Mindez egyedi, kreatív és látványos csomagolásban” – ismerteti az iparág jelenlegi trendjeit Fábián Attila, aki már több mint 20 éve ezen a piacon dolgozik, de még mindig rajong egy-egy új technikai eszközért.

Minden vállalkozás arra törekszik, hogy növekedjen és új lábakat növesszen, hatékonyan használja fel tudását és erőforrásait. Így tett a Smarteq is, amikor a korábbi hang-, vizuál-, világítás- és színpadtechnikai szolgáltatásai mellett rapid gyorsasággal építette fel élő, online videó közvetítésekre alkalmas stúdióját.  

 „A pandémia kezdetekor azonnal turbófokozatra kapcsoltunk, a két tulajdonostársammal új lehetőségeket kerestünk. Nem akartuk elveszíteni azt, amit addig felépítettünk. Megnyomtuk az újratervezés gombot.