A Millenáris melletti egykori lőtér szebb napokat is megélt csodás épületébe a Haris család álmodott új életet: a 10 év várakozás után 2019-ben megnyitott Haris Park hamar a környékbeliek kedvencévé vált, még akkor is, ha a covid miatt úgy esett, hogy háromszor nyitottak meg. „Csettintésre lettek sokan” – mondja Haris Gergely, aki szerint rántott hús nélkül nincs budai étterem. A tervek mellett most abban bíznak, hogy a Bobo Restaurant következő szülinapját már meg tudják ünnepelni.

Haris Gergővel, a Haris család új generációs motorjával a budai épületkomplexum bárjában ültünk le a ház saját ginje mellé, a pávák, design bútorok és markáns színek adta díszletben. A kiegészítők, és a terek komfortossága mögött egy meghatározó hölgy áll, Gergő édesanyja, Haris Éva, aki a gondoskodó anyaszerep mellett a hátteret adja és a pénzügyi operatív feladatokért felel. Gergő az arc és az előörs, az ő dolga a bevétel megteremtése, de ketten szimbiózisban dolgoznak a Park mindennapjaiért, nem csoda, hogy Éva az interjúra is benéz. Csak annyira kíváncsi, minden rendben van-e, kérünk-e süteményt (kérünk), és tud-e valamiben segíteni. Kényelmes és családias az otthonosság, ami a Haris Park hétköznapjaira és tereire egyaránt jellemző, nem csoda, hogy a környékbeliek viszonylag hamar birtokba vették a rendezvényhelyszínként is funkcionáló épület minden nap nyitvatartó éttermét, a Bobót.

EGY IGAZI CSALÁDI PROJEKT