Szervezte és összeállította: Galavits Patrik
Írta: Fekete Emese, Galavits Patrik, Gólya Ági, G. Tóth Ilda, Kis Judit, Oberfrank Balázs, Takács Dalma
Illusztráció: Csillag Anita
Fotók: Orbital strangers
Vannak a listán régi ismerősök, akiket már bemutattunk a Forbesban vagy a Forbes.hu-n. Mások tevékenysége még sosem kapott ekkora figyelmet. Mindegy, hogy vegyszermentes mezőgazdasági megoldással, újrahasználható ételesdobozokkal, használt mobiltelefonok begyűjtésével vagy akár egy egész városrész környezetbarátabbá tételével neveztek: az első Forbes Levegő összeállításba olyanok kerültek be, akik területükön példát mutatnak. Ha követjük őket, zöldebb világban élhetünk.
Szervezte és összeállította: Galavits Patrik
Írta: Fekete Emese, Galavits Patrik, Gólya Ági, G. Tóth Ilda, Kis Judit, Oberfrank Balázs, Takács Dalma
Illusztráció: Csillag Anita
Fotók: Orbital strangers
Ha már megvetted, csak jelentkezz be!
Budapest belvárosában egy 180 négyzetméteres nagypolgári lakás ad otthont a TABLE Suite Restaurant & Event Space-nek, amely kortárs képzőművészek munkáival és egyedi enteriőrjével a tökéletes helyszínt biztosítja bármilyen igényes, különleges rendezvény megszervezéséhez.
Fodor Eszter Dalma tulajdonos a magyar gasztronómiában egyedülállót hozott létre, amint megnyitotta a TABLE-t 2019-ben. A lakosztályétterem koktélbárral, óriási látvány- és háttérkonyhával, kiemelkedő szervizzel és akár 60 vendégnek is elég térrel adja meg az otthonos hangulatot, bármilyen rendezvényről is álmodjon az odaérkező.
Eszter 2018-ban vásárolta az ingatlant, amit egy 13 hónapos felújítási munkálat követett, minek eredményeképpen 2019 szeptemberében a TABLE megnyitotta kapuit. Akkor még két tulajdonossal, ám nem sokkal később Eszter kivásárolta partnerét, így jelenleg ennek a gasztronómiai különlegességnek az egyedüli tulajdonosa.
Célja egy olyan egyéni és intim tér létrehozása volt, amely magában foglalja a vendéglátóipar és a gasztronómia minden élményét. 10 éves tapasztalata során végigjárta a vendéglátás minden területét, miközben belekóstolt a rendezvényszervezésbe is. Emiatt pontosan tudja, hogy mik az igények, amikor valaki egy privát rendezvény megszervezésére készül, legyen szó szülinapról, céges buliról, tematikus estről vagy egy meetingről. Rutinja, tapasztalata és kreativitása segített abban, hogy a TABLE-t sikerre vigye, és ne csak egy egyszerű és látványos rendezvényhelyszínt hozzon létre, hanem egy olyat, ami magában hordozza az üzleti diszkréciót, a minőségi ételeket és italokat, a kiemelkedő szervizt, és mindent, amire szükségük lehet a vendégeknek egy exkluzív szórakozáshoz.
MI A TABLE ÉS ESZTER TITKA?
Eszter rájött arra, hogy minél személyre szabottabb egy rendezvény, annál jobban érzik magukat a vendégek, mindeközben egy igényes környezetben vannak, minőségi, stílusos enteriőrrel körbevéve, ahol minden elképzelésük megvalósul. A TABLE tulajdonosa a kezdetektől szem előtt tartotta az egyéni igényeket. Nincs olyan ötlet, elvárás vagy elképzelés, amely túlmegy a lehetséges határokon, söt szándékuk, hogy vendégeiknek egy olyan élményt tudjanak adni, ami túlszárnyalja minden lehetséges elképzelésüket.
MILYEN SZOLGÁLTATÁSOKAT AJÁNL A TABLE?
Legyen szó privát rendezvényről, tematikus estről, főzőkurzusról, leány/legénybúcsúról, esküvőről, születésnapi buliról, festményaukcióról, céges tréningről vagy csapatépítő programról, a TABLE ideális helyszín bármilyen rendezvény számára. De beszéljünk bár a vendégek által készített koktélról vagy a séf által megalkotott ételkreációról, a főszerepet mindig a kulináris élmények töltik be. A tökéletes események megszervezésének minden apró részletére kitér a TABLE csapata, így a látványkonyha mellett egyéni igényeket kiszolgáló bár, hangszigetelt terem, óriáskivetítő, hangtechnika teszi még exkluzívabbá az élményt, hogy mindenkinek csak arra legyen gondja, hogy jól érezze magát.
Új sorozatokkal, formátumokkal robbantjuk be a megújult Forbes.hu-t. Meghagytunk jó néhány régebbit is. Mindenképp érdemes kattintanod bármelyikre.
Villámsebesen száguldunk a klímakatasztrófa felé, mégsem vesszük le a gázpedálról a lábunkat. Változtatnunk kell, egyéni és kollektív, vállalati és politikai szinten is, ha nem akarjuk a Földet kietlen pusztává égetni. Miért kerüljük a kényelmetlen kérdéseket, és hárítunk mindent a természetet kizsákmányoló kapitalizmusra, miközben felelősségünk tulajdonképpen százszázalékos?
Miközben az elmúlt évek eseményei inkább megszorításokra kényszerítették az ingatlanpiacot, Magyarország legjelentősebb ingatlanportfólióval rendelkező befektető- és üzemeltető vállalata, az Indotek Group strukturális változással és növekedéssel reagált a változó igényekre. Jelentős mértékben megerősítette piaci jelenlétét, kibővítve portfólióját a kereskedelmi ingatlanoktól a hotelpiaci szegmensig, üzleti és befektetési stratégiájában pedig egyre nagyobb szerephez jut a nemzetközi terjeszkedés. Az Indotek név méltán vált a professzionális ingatlanhasznosítás szinonimájává az üzleti világban.
Angliából hozott biokertészeti tudását lassan harminc éve Magyarországon kamatoztatja Matthew Hayes, a Zsámboki Biokert alapítója. Mintagazdaságában hetvenféle biozöldség terem.