Pápua Új-Guineáról esett<br>be a felhasználó

Mitől lesz egy online startupinterjú cuki? Pláne az a rész, amikor a cég elnöke épp a NASDAQ-ra való belépésről, intézményi befektetőkről és más szeriőz, nagyon üzletemberes témákról igyekszik komolyan beszélni? Attól, ha közben besétál a képbe a hétéves kislánya, hogy segítsen neki mesecsatornát váltani.

Ez történt Erwan Rouzellel, a győri B-cube társalapítójával és elnökével. Nehéz lehet egyszerre egy intenzív növekedési fázisban lévő startup egyik vezető menedzserének és egy élénk kislány apukájának lenni. Erwan mosolyogva bólogat: „Talán ma már senki sem lepődik meg, ha ilyesmi történik.”

Piac- és hangulatelemzés
Tavaly februárban írtuk meg az akkor viszonylag friss startup, a Wall Street-i álmokat dédelgető, mesterségesintelligencia-alapú kriptovaluta-kereskedelmi szoftver fejlesztőjének a sztoriját, és egyből a 15. helyre raktuk a B-cube-ot a legforróbb magyar startupokat soroló listánkon. A cég által fejlesztett kereskedési botok – a támogató piacihangulat-elemző algoritmussal – automatikusan üzletelnek a kriptopiacon.