Jót és jól építeni csak előre gondolkozva lehet

Napjainkban átgondoltabb tervezést, még inkább kézben tartott kivitelezési folyamatot, illetve magas fokú rugalmasságot kívánnak meg az építési beruházások területén. Az Óbuda Group pontosan ezt kínálja ügyfeleinek, a korunk kihívásainak megfelelő szemléletmóddal és a legújabb technológiai megoldásokkal együtt.

Magyarországra a rendszerváltás óta évről évre egyre nagyobb számban érkeznek külföldről építési beruházások, a hazai piacon mégis egy magyar tulajdonú cég, az Óbuda Group az egyik legmeghatározóbb tervezői és mérnöki szolgáltatásokat nyújtó vállalat. Ráadásul nemcsak rengeteg projekten dolgoznak párhuzamosan, hanem egyben a legkomplexebb, kiemelkedő minőségben megvalósult magyarországi beruházásokban vesznek részt – a Liget Budapest díjnyertes épületeitől kezdve a legnagyobb gyárépületeken át egészen a Mol Campusig.

Nemzetközi sztenderdek, nemzetközi bizalom

De hogyan szerezte és tartotta meg az Óbuda Group a legnagyobb hazai és nemzetközi beruházók bizalmát? „Cégünk a rendszerváltással egyidős, és már a kezdetektől fogva nemzetközi építészeti és mérnöki sztenderdek alapján dolgozunk, ennek megfelelően mindig is reagálni tudtunk ügyfeleink igényeire, illetve a trendek változásaira” – világít rá Kálmán Péter, az Óbuda Group vezérigazgatója. Ez pedig sokszor azt is jelentette, hogy az Óbuda Group elsőként honosított meg módszereket, szemléletmódokat Magyarországon.