A jövő a rugalmas, fenntartható irodáké

Talán még soha nem változott ilyen gyorsan, hogy hol és hogyan dolgozunk, mint az elmúlt években. A modern vállalatoknak is alkalmazkodniuk kell az új ritmushoz és igényekhez, hogy versenyképesek maradjanak és megfeleljenek a munkavállalók elvárásainak. Ebben a dinamikusan változó környezetben olyan irodai szolgáltató kell, aki képes gyorsan alkalmazkodni és mindenre van válasza. Ilyen a Qubes by HB Reavis.

A Qubes nem csupán egy hagyományos iroda. Rugalmas, rövid távú bérleti szerződéssel lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy projektekhez, alkalmi munkákhoz vagy éppen növekvő csapatokhoz igazítsák irodai igényeiket. Ez a flexibilitás segít a munkaadóknak, hogy könnyedén alkalmazkodjanak az üzleti környezet változásaihoz, minimalizálva ezzel az adminisztrációs terheket és költségeket, hiszen befektetés nélkül, azonnal lehet költözni.

Új technológiák

A jövő okos irodái olyan innovációkat kínálnak, mint az intelligens világítás, a költséghatékony energiafelhasználás és a virtuális asszisztensek. Ezek az újítások nemcsak a hatékonyságot növelik és a költségeket csökkentik, hanem javítják a produktivitást és támogatják a kreativitást is. A HB Reavis által a bérlők számára fejlesztett More applikációban elérhető concierge szolgáltatás például segít a mindennapokban is, hiszen még az ügyintézés (ruhatisztítás, kulcsmásolás, virágrendelés) egy részét is magára vállalja.