Ne kövessenek, építsenek!

Azt mondják rólad: „Olyan, mint azok az olimpiai rúdugrók, akik két ugrás között a padon alszanak.” Láttak céges napon beszélni, a szünetekben tényleg ledőlsz aludni. Szerintük ilyenkor kikapcsol az agyad, enélkül kiégnél. Így működsz? Ki kell kapcsolj két hegyi beszéd között?
Nem mondanám, hogy kell. De gyakran dolgozom késő este, és van két gyerekem, miattuk korán kell kelnem. Ebéd után sokszor power nappel pihenek rá a délutánra, visszatölt energiával akkor, amikor a legtöbben már pont elfáradnak.


A gyerekek sokat változtattak azon a híresen agilis természeteden? Nem azzal büszkélkedtél nekünk pár éve, hogy csak fél 8-kor kelsz a kicsivel együtt?
Az új jövevény, a kisfiam most lett tíz hónapos, kicsit ismét felforgatta az életünket. Mindkét gyermekemtől érettebb lettem, lenyugodtam, máshogy tekintek dolgokra, addig csak munka, munka, munka volt. Megtanultam, hogy az élet többről szól.


Mi az ára, ha valaki Tom Čupr? Mit áldoztál fel érte?
Talán a magánéletemet? Már olyan értelemben, hogy ez a harmadik cégem, mindenki a személyemhez köti, és ezt nyilván használtam is a márka felépítésére. Jól ismerik az arcom.