Legalább majd jókat eszünk

Dhillon Ranjeet Singh nagyobb céget akart építeni, mint India hatodik legnagyobb szállítmányozási vállalatát vezető édesapja. Nagyobb nem lett, ő mégis boldog – Budapesten. Új étteremlánca,
az Indigo Express a gyorséttermi kiszolgálást és árakat ötvözi az indiai konyha receptjeivel.

1990 szeptemberében egy tizenkilencéves indiai fiatalember vékony pólóban és másfél ezer dollárral a zsebében fontos felismerésre jutott a hideg és szeles pesti utcán: ez lehet, hogy így kevés lesz. Nem igazán tudta, mibe vágott bele, csak fűtötte a apjával folytatott vitának a heve, ami miatt úgy döntött, hogy repülőre ül.

Harmincöt évvel később a koratavaszi, hűvös pesti szelet már elegáns zakó fogja fel. Dhillon Rajneet Singh az egyik legjobb budapesti indiai étteremhálózat, az Indigo Express ügyvezetője (ez az Indigo éttermek gyorséttermi spin-offja). A lánc ugyan sosem lesz akkora, mint az apja által felépített vállalat, ő elégedett az eddigi munkával. A mozgástér azonban szűkül.