Törődés mindenekfelett

Másfél éven keresztül, a pandémia időszakában mindannyian azon dolgoztunk, hogy a digitális eszközökkel jelen tudjunk maradni egymás életében. Megtanultuk, a törődés lehet digitálisan is jó. Helytálltunk a munkában, tanulásban és egyéb fontos társadalmi kötelezettségeinkben. Egyenként is jól vizsgáztunk, de együtt még inkább. Ünnepeljük meg ezt a kitartást végre közösen, és ha lehetőségeink engedik, akkor személyesen. 

Mindaz, amit az emberek az elmúlt másfél évben a digitalizációra támaszkodva megléptek, meghatározza a mostani lehetőségeiket. Mi a Telekomnál elkötelezettek vagyunk abban, hogy a digitalizáció eszközeit, szolgáltatásait és az ezek adta lehetőségeket minél több emberhez eljuttassuk annak érdekében, hogy mindenki előreléphessen és a saját szintjén fejlődhessen.  Ez nem egy kommunikációs tevékenység, hanem a Telekom vállalása, a közös víziónk. Ez vezet bennünket, amikor a szolgáltatásainkat és termékeinket fejlesztjük, és akkor is, amikor ügyfeleinkről gondoskodunk.

Az állandósuló változásokban mindannyiunknak van feladata, ami túlmutat a saját boldogulásunkon. Törődjünk a környezetünkkel, törődjünk másokkal is! Hiszen minden törődéssel többek leszünk mi is, és azok is, akikről gondoskodunk. Ez a legelemibb szükséglet és a legfontosabb gesztus, amit emberként és a társadalomért elkötelezett márkaként is gyakorolhatunk egymás felé.