Nagy értékű, luxus ingatlanok, kastélyok, hotelek, irodaházak, ipari és fejlesztési területek értékesítésének szakértője a 20 éves City Cartel. A prémium belföldi és külföldi ingatlanokkal kiemelten foglalkozó országos és nemzetközi ingatlanközvetítő hálózat a piacvezetők között van szakmaiságával és profizmusával, miközben tudatosan megőrizte közvetlen, családias jellegét, ezért is olyan közkedvelt. A vállalkozás ügyvezetője, dr. Vincellér Zsuzsa szerint a sikerük alapja egy olyan bizalmi légkör megteremtése, amelyben minden ügyfél biztonságban van, és kiemeltnek érezheti magát.
Zsuzsa élvezi, hogy az egyik legnépszerűbb, legfelkapottabb ingatlanértékesítő napjainkban, ami a megbízhatóságának és következetes, sikeres munkájának köszönhető. Édesanyjától a bizalmi alapú üzleti mentalitás mellett a munka iránti szeretetet, kitartást és szorgalmat is örökölte, ami az alapja a vállalkozás üzleti sikereinek. A családi vállalkozásként működő City Cartel Buda Kft.-t, a City Cartel ingatlanközvetítő hálózat franchise partnerét Zsuzsa édesanyjával, dr. Vincellérné Fogarassy Valériával és nővérével, dr. Vincellér Valériával vezeti. Mára sokmilliárdos ingatlanportfóliót kezel és elkötelezett, kifejezetten hozzá ragaszkodó, exkluzív, folyamatosan bővülő ügyfélkörrel rendelkezik. Megtisztelő számára, hogy elégedett ügyfelei tovább ajánlják őt ismerőseiknek, családtagjaiknak, üzleti partnereiknek, akik szerint a biztonság egyszerre jelent korrekt tájékoztatást, diszkréciót, hitelességet.
Ügyesen kell választani a Textúra étlaplottóján, és simán kijöhet egy otthon is csúcséttermi színvonalú előétel, a város egyik legjobb kiszállított húsétele vagy egy transzcendens desszert.
Hónapok óta kerülgettem a szállítós appban a Textúrát, Sárközi Ákos vezető séf és társai fiatalabbik éttermét. Nem azért, mert féltem, hogy fóliázott papírtányérban házhoz robogóztatva csalódás lesz (nincs ugyanis viszonyítási alapom). Hanem mert ők is a szállítósdi magyar comfort foodos vonalát kapták el, én viszont negyedik hónapja ugyanazon az ötven négyzetméteren pattogva nem arra vágyom, hogy korhelylevest és marhapörköltet rendeljek egy topkonyháról, hanem hogy zökkentsenek ki a nyamvadt karantén 119. napjából.
Azért a Textúra étlapján felvillannak ilyenek ígéretei, és az artisztikus disznósajtot idéző préselt csülök átbillent: ha nem ez a budapesti Wolt-univerzum legszebb előétele, akkor kíváncsian várom a linkeket. Az íze is nagyon rendben van, főleg a sötétebb, kollagénes részek játszanak össze jól a tormás aprított céklával, és ezt még azelőtt állapítjuk meg, hogy a tányér kétharmadának eltüntetése után össze nem áll bennünk, hogy az egyik levákuumozott zacskóban rejlő vörös, jelöletlen lé a fogás része lett volna. A céklamártás egyszerre elementárisan savas és izgalmasan fűszeres, földes – a maradék falatokat alapvetően tereli új irányba, és hosszan találgatjuk, hogy milyen gyümölcs meg fűszer lehet benne. Na, ilyenből volt 2020-ban túl kevés.
Préselt mangalicacsülök céklával és tormával
A zellerkrémleves máshogyan üdítő: eleve könnyű; zöldalma-darabkák és egy citrusos zöldolaj frissíti még inkább; és hát nem ez lett a bolygó első étele, aminek megártott, hogy teleszórták pirított fenyőmaggal. A csomboros töltött káposzta főhajtás az erdélyi séf, Puskás Csaba gyökerei előtt. Közszolgálatilag jelzem, hogy a jellegzetes zöldfűszeren túl a szabolcsi verzióban is megszokott füstölt húsos, paprikás ízvilágra kell számítani, nem a jóval lazább és szintén Erdélyhez kötődő, kovászolt káposztából építkező nyári töltött káposztára, amit én csodálatos gegnek találtam volna a végtelen keleti januárban. Ez a káposzta jobb házból való módon házias, a másik érdekesebben csengő főétel, a malaccsászár belugalencsével viszont nagy találat: remek állagú a grillezett paprikától édeskés hatású lencse, kiváló a roppanó bőr alatti, villával vágható hús.
Malaccsászár kápiás belugalencsével
Erdélyi töltött káposzta csomborral és tejföllel
A desszerteknél veszítjük el azt a játékot, hogy szerepelni fog-e ebben a tesztben a textúra szó. A túlzás nélkül éteri somlóiban leheletvékony kakaós karamellrács áll ki a sűrű tejszínhab-labdacsokból, a főzött vaníliakrémben hol házi kekszdarabkák, hol kakaós vagy keserűcsokis piskótafoltok jönnek szembe, közben ropognak a diódarabok. Hitetlenkedve esszük, hogy lehet-e tényleg minden kanál különböző egészen a tálka aljáig, de katartikus hitetlenkedés ez: Budapest feljebb kell, hogy menjen a boldogságindexben attól, hogy harminc perc alatt házhoz hoznak egy ilyet. A marcipántetejű Eszterházy – amiben szintén visszaköszön a vanília, de ezúttal egy egyszerre mézeskalácsos és kesernyés diókrémmel libikókázik – ezek után simán csak korrekt tud lenni.
Eszterházy-torta
Somlói galuska
Textúra: A rendelés időpontja: 2021. január 25.
Ezt ettük: Préselt mangalicacsülök céklával és tormával: 2200 Ft Zellerkrémleves: 1600 Ft Erdélyi töltött káposzta csomborral és tejföllel: 3000 Ft Malaccsászár kápiás belugalencsével: 3600 Ft Somlói galuska: 1900 Ft Eszterházy-torta: 1600 Ft Házi csalamádé: 500 Ft Összesen: 14 400 forint
Pascal Steens építőmérnök, Brugge-ben született. 1993 óta folyamatosan olyan projekteken tevékenykedett, melyek jelentősen formálták Budapest mai arcát. A tapasztalt szakember nemrégiben izgalmas felkérést kapott. A francia cégcsoport már meglévő cégének, a Ceetrus Hungary Kft.-nek és újonnan alapított vállalatának, az Nhood Services Hungary Kft.-nek a vezetésével bízta meg.
Vastag kőfalak, árnyas udvar, füstölgő grill, a kert végében ott csordogál az Ikva. Az Erhardt család soproni étterme a vidéki gasztronómia egyik legstabilabb szereplője, sőt a vicces kedvű osztrák borászok néha Burgenland legjobb éttermének is nevezik. Zoltán és felesége, Nagy Zsuzsanna a kenyérsütésbe is belevágtak – nem is akárhogyan.
Földbe állt a kiskereskedelmi ingatlanok piaca Budapesten, a belvárosban 25 százalékkal több a kiadó üzlet a tavalyinál. És ami a számok mögött van: két vállalkozás története Pesten és Óbudán – az egyik még kitart, a másik már feladta.