NFT-vel egy egészségesebb jövőért

„Crypto, covid, NFT, háború” – a felsorolt fogalmakból két, jelenünket meghatározó jelenséghez nekünk, magyaroknak közünk sincs, és közünk sem volt” – mondja Egri Zoltán, a PIXXTASY megálmodója. Szerinte a jó dolgokból itthon keveset tapasztal az ember, ugyanakkor a covid sok embert újratervezésre és fejlődésre ösztökélt. Egri és cége, a PIXXTASY az NFT-ben látja a jövőt.

„Brand managerként eddig is otthonról dolgoztam, a járvány azonban időt adott szemlélni, hogy merre tart a világ. Ez az irány az NFT volt. A művészet számomra mindig is egy másfajta látásmódot biztosított. Eddig is a digitális világba alkottam, most is oda tervezek. Sok mindent megéltem. Voltam alkalmazott, vezető, 5 perces sztár, szerelmes, szerető, csóró, pénzes, drogos, majd tiszta. Ezekből a hullámokból alakult meg a PIXXTASY” – mondja az alapító. 

Ez egy nemzetközi NFT-mozgalom, ami az új generációhoz szól, az ő nyelvükön, az ő platformjaikon. Céljuk, hogy segítsék a fiatalokat, hogy miért és hogyan kerüljék el a drogokat. „Nekem sikerült!” – mondja Zoltán. Történetének köszönhetően talált rá egy londoni–magyar cég, a King IT Solutions, akik most a technikai megvalósítást segítik, illetve társa, Kovács Máté, aki az anyagi feltételeket teremti meg a PIXXTASY-nak. Mára több mint húszan dolgoznak a projekten.