Teljes kontroll és önrendelkezés a pénzügyeidben – a BENKER visszaadja neked az irányítást a pénzed felett!

Valóban én rendelkezem a pénzem felett? Mennyire vagyok kiszolgáltatva a pénzintézeteknek? Biztosan mindenben transzparens velem a szolgáltatóm? Ismerem a pénzügyeim pontos költségeit, díjait? – e kérdéseket a hagyományos pénzügyi rendszerek ügyfeleiként vélhetően mindannyian feltettük már magunknak.

A kérdésekre a digitális pénzügyi szolgáltatások forradalma ad megnyugtató válaszokat, amit magyar szakemberek indították el Európában: BENKER néven olyan digitális pénzügyi szolgáltatót hoztak létre, amely blokklánc alapú működésének köszönhetően technológiai garanciát ad ügyfeleinek a teljes transzparenciára, egyenlőségre és átláthatóságra.

„A pénzügyi piacon az ügyfelek eddig mindig alá voltak rendelve a bankoknak, ami bizalomvesztést okozott. A BENKER a személyes pénzügyek megújítójaként ennek az alárendeltségnek és bizalmatlanságnak vet véget. Mi vagyunk ez első pénzügyi szolgáltató, amely elhozza az egyenlőséget és a transzparens működést ügyfelei számára, technológiai garanciát adva a megszokott jogi és intézményi garanciákon túl. Ennek köszönhetően adhatjuk vissza a pénzügyek feletti teljes irányítást és a valódi önrendelkezést a usereknek” – vallja Bodnár Viktor, a BENKER társalapítója, vezérigazgatója.