Ez a Forbes más, mint a többi. És nemhogy nehezebb, még könnyebb is lesz forgatni, mint valaha. Elbüszkélkedünk vele, hogy miért. Extra alkatrész nem szükségeltetik hozzá.
1.A jelek szerint kezedben a megújult Forbes, minden rendben, megérkeztél. Nagy baj már nem lehet. Bethlen Júlia művészeti vezetőnk és Baris Bernadett tördelőszerkesztőnk új dizájnötleteinek is hála.
2. Havi sztárkommentelőink az utolsó utáni pillanatban, fél lábbal a nyomdából irkálják tele az oldalakat, fejtik ki gondolataikat a… gondolatainkról. Elsőként Alföldi Róbert élhette át velünk a lapzártahajrá keresetlen (és néha azért keresett) szépségeit.
3. Egy forgatókönyvnél is a nyitányon múlik minden, az első oldalakon egyetlen tömött zsebű producer sem lapoz tovább. A lapindító Start is hasonló szellemben készül, nagy képekkel, ábrákkal, számokkal, visszatérő elemekkel (Mi lett vele?, Tíz a tízediken, Nagy szám). Szóval magazinosan.
Start, 1010
Start, Nagy szám
Start, Mi lett vele
4. Állandó, négyfős véleménystábunk hónapról hónapra váltja egymást a porondon. Simó György, a Day One Capital kockázatitőkealap-kezelő ügyvezető partnere, ő a véleményoldal első vendége, a jövő havi még legyen titok.
FORGÓ
5. Az Üzlet, a Pénz és A jó élet rovat is frissült egy nagyot, lett irodalmi tárcánk is, és ha már tárca, a Te pénzedhez is adunk minden hónapban profi tanácsot.
Üzlet, Novella
A Bentben a látótérből kieső, izgalmas, fényűző tereket lesünk meg, hogy aztán még óráinkat is egyeztessük óra rovatunkban. Desszertnek mostantól külföldi sztáréttermekbe kalauzol bennünket Jókúti András. Semmi pánik, a magyar gasztrocéna és magyar hangja, Pál Zsombor is velünk marad.
A jó élet, Bent
A jó élet, óra
A jó élet, Foodie
Pénz, A te pénzed
Örömkönnyekkel orcánkon búcsúztattuk múlt hónapban hőn imádott utolsó oldalunkat, a Small & Sweetet. Helyette csattanós kérdés-válaszokkal, villáminterjúval zárul a recept, először némi Fördős Zével hintjük meg a reformfogás tetejét (pontosabban alját).
Ez is új! Rapid
Ó, és ne feledd, a Forbes.hu is megcsinosodott, Zsiborás Gergő főmunkatárs, a Forbes.hu vezető szerkesztője itt foglalta össze meseszépen, miért fontos lépés ez a Forbes életében.
Év elején égbe szálltak a lakásárak Magyarországon, de most jöhet a fordulat. Kérdés, hogy eljön-e ismét a tagadás állapota, és az eladók évekig kitartják álomáraikat.
Nincs olyan minta, rajz, grafika, festmény, amit ne tudnának rávarázsolni Kis Arnold Thinwood Szemüvegszabóságában a keretekre. Vibráló színek, merész vonalak, meglepő minták és váratlan anyagok. Illés Kati extravagáns, bátor, önmagukat százszázalékosan vállaló nőknek készíti cipőit. Reményi Éva ékszerei pedig szerencsét hoztak már Sipos Zsuzsanna díszletberendezőnek is, aki a Talisman kollekció robusztus, aranyozott réz fülbevalóját és karkötőjét viselte az Oscar-díjátadón. Három hazai dizájner, (legalább) három különböző stílus.
Mi volt a legrosszabb, amit valaha a Konyhafőnökben ettél?Nehéz választani, a verseny első részében elég érdekes dolgok kerülnek elénk. Volt egy ételköltemény, talán az volt a neve, hogy Kisvitorlás a szőke Tiszán. Ha minden igaz, egy hatalmas főtt pulykaszárny volt valami rizskásán. Undorító volt. Volt, hogy a minőség miatt balhéztál egy étteremben?Volt. Amikor még nem tudták azonnal, hogy megjött a seggfej a Konyhafőnökből. […]
A Hard Rock Hotel Budapestbe lépve rögtön világsztárnak érezhetjük magunkat. A főváros szívében, a Nagymező utca és Ó utca sarkán található szálloda arany koronája már messziről feltűnik, sugallva, hogy itt valami különleges, új, kozmopolita élményben lesz részünk. De mit is gondolnak azok, akik itt töltik mindennapjaikat? Az igazi bennfenteseket kérdeztük.