Az utolsó lehetőségek egyike

Aki jár-kel Újlipótvárosban, láthatja, hogy hamarosan elkészül a városrész legújabb ingatlanberuházása, a Duna Pearl. Az építtető Polat Holding vezérigazgatóját, Kaan Yücelt kérdeztük, mit érdemes tudni a látványos projektről.  

A Kárpát utca – Pozsonyi út sarkán pár hónapon belül átadják a Duna Pearl ingatlankomplexumot. Milyen lehetőségekkel gazdagodik ez az amúgy is vibrálóan színes városrész? 

A beruházás részeként 193 lakást, egy Budapesten korábban még nem jelenlévő nemzetközi luxus szállodalánc több mint 100 szobás első tagját, valamint földszinti üzlethelyiségeket, éttermet adunk át, amelyek az átgondolt tervezésnek köszönhetően organikusan bővítik, gazdagítják ezt a fantasztikus kerületet, Budapest egyik legizgalmasabb részét. Emellett a zsúfolt városi forgalomban valóságos kincsnek számít, hogy a mélygarázsban tárolók és parkolóhelyek állnak bőségesen rendelkezésre, ami Újlipótváros közismert parkolási problémáin is enyhít. Mindezek mellett még itt is odafigyeltünk a jövő technológiáira, hiszen a parkolókhoz igény szerint elektromosautótöltési lehetőség is kérhető.