A fényes néhanap díszítői vagyunk

„Sosem értettem, miért nem egyértelmű az emberek számára, hogy bármi elérhető. Itt az Alföld szívében is szükség volt a hitre, mert valahogy ezen a vidéken ez kevésbé evidencia. Bennem a célt illetőleg sosem voltak kérdőjelek. Félelmem csupán az volt, megadatnak-e a siker receptjéhez általam szükségesnek vélt összetevők! Lesz e támogató hátország, kitartás, egészség. És hogy tudom-e mindig garantálni az adott szavam súlyát? Nos, úgy tűnik az isteni gondviselés mellénk állt, mert mára már országszerte rengeteg elégedett megrendelő igazolja, jó úton járunk!”

Mikor férjemmel vállalkozásunkat, a Perlaky Rendezvénydekort elkezdtük, sokat gondolkoztam. Azon, hogy mit mondok és írok majd az érdeklődőknek, akik megkeresnek és megkérnek, hogy életük legfontosabb eseményeit, kivételes alkalmait még szebbé és feledhetetlenebbé tegyem.  Hosszas töprengés után rájöttem, hogy igazából semmit sem kell mondanom, mert aki olyan fontos és jelentőségteljes eseményre készül, mint egy esküvő, egy születésnap, egy évforduló, vagy egy baráti, munkahelyi összejövetel, az nagyon jól tudja, ezt miért és milyen indíttatásból teszi. Teszi ezt azért, mert hangot szeretne adni annak, hogy szeret és tisztel vagy megbecsül valakit, és mindezt meg szeretné osztani azokkal, akik hasonló érzéseket váltanak ki belőle. Ezek az események ünnepek! Annak az embernek, aki fontosnak tartja az ünnepet, sőt időt, energiát, pénzt nem sajnálva szükségesnek tartja, annak nem kell semmit mondanom. Nekem nincs más dolgom, mint segítségére lennem abban, hogy ez az alkalom igazi ünnep legyen. Bár tudom, hogy ez nem az általam leterített szép szöveteken, vázába tett gyönyörű virágokon múlik. Hanem azon, hogy azok az emberek, akik szeretik és tisztelik egymást, egy asztalnál ülve, egymás szemébe nézve tudatják egymással, hogy ez a pillanat értékes, fontos mindenkinek és örülnek, hogy ennek részesei lehetnek.

Ha mégis gondolod, hogy életed egy fontos eseményén jó lenne egy szép közeg, egy ünnepi környezet, szívesen, sőt örömmel leszek segítségedre abban, hogy az általad rendezett alkalom feledhetetlen legyen. – vallja Csokainé Perlaky Timi, a Perlaky Rendezvénydekor társalapítója.