Kolumbia fővárosától, Bogotától kilencven percre, a Zipacón-hegység vonulatai között, egy trópusi köderdőben bújik meg a kávévilág egyik legizgalmasabb ültetvénye, a La Palma & El Tucán. Ez a farm klímáját és gazdálkodási modelljét tekintve is párját ritkítja, nem nagyipari termelésre, hanem kísérletezésre, kis volumenű értékesítésre rendezkedett be.


A világ baristái sorban állnak, versenyeken ebből a kávéból főzni nagyban megdobja az esélyt a győzelemre. Nem sok partnerüknek szállítanak rendszeresen a termésből, Magyarországon egy kis családi kávézó az egyik, akivel mégis összeálltak.


Specialty kávézóból Dunát lehet rekeszteni Budapesten, a belvárosban szinte egymást érik az üzletek. Kezdetben ezek a kávézók szolgáltak randihelyszínül két kávérajongónak, Viszneki Viviennek és Haddad Nassimnak.